19 жовтня 2021 року до Міжнародного дня кухаря та кулінара були проведені
майстер - класи здобувачами освіти групи №32.
Левенко Артем: Рол Філадельфія Де Люкс сі свіжим лососем,
Рол Філадельфія в кунжуті зі слобасоленим лососем,
Рол Каліфорнія в ікрі з тунцем,
Макі рол з огірком, Рол Філадельфія Грін зі свіжим лососем.
Лєвашкін Артем: Фахіто, класична мексиканська страва.
Сафронов Євгеній: Виноград із судака під пікантним сливовим кисло - солодким соусом зі складним гарніром.
Спостерігали за роботою учні першого курсу, які дізналися багато нового, а проведення таких заходів стаає мотивацією для професійного росту та більшої зацікавленості до обраної професії.
Стати хорошим кваліфікованим фахівцем може не кожен. Справжній кухар повинен любити свою справу, володіти уявою і мати творчий потенціал. Кухарями стають талановиті, організовані, акуратні і уважні до деталей люди.
Немає коментарів:
Дописати коментар