вівторок, 19 жовтня 2021 р.

 

19 жовтня 2021 року до Міжнародного дня кухаря та кулінара були проведені 

майстер - класи здобувачами освіти групи №32.

 Левенко Артем: Рол Філадельфія Де Люкс сі свіжим лососем, 

Рол Філадельфія в кунжуті зі слобасоленим лососем, 

Рол Каліфорнія в ікрі з тунцем,

Макі рол з огірком, Рол Філадельфія Грін зі свіжим лососем.




Лєвашкін Артем: Фахіто, класична мексиканська страва.

Сафронов Євгеній: Виноград із судака під пікантним сливовим кисло - солодким соусом зі складним гарніром.

                                                                   

    Спостерігали за роботою учні першого курсу, які дізналися багато нового, а проведення таких заходів стаає мотивацією для професійного росту та більшої зацікавленості до обраної професії.

    Стати хорошим кваліфікованим фахівцем може не кожен. Справжній кухар повинен любити свою справу, володіти уявою і мати творчий потенціал. Кухарями стають талановиті, організовані, акуратні і уважні до деталей люди.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...