Електронні презентації

Вода

Класифікація овочів

Обробка лускатої риби
Перевірка знань з теми риба
МКО м'яса
М'ясо, птиця, дичина
Н\ф із м'яса (актуалізація опорних знань)
Н\ф та страви із м'яса
Супи
Борщі (відкритий урок)
Соуси
Характеристика круп, бобових
Різновиди рису
Страви із овочів
Підготовка овочів до фаршируванння
Подача запечених страв із овочів
Яйця, яєчні продукти
Страви з яєць
Тверді сири
Сир, фондю
Закуски із риби, морепродуктів
Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього
АМЮЗ БУШ, комплімент від шефа
Поль Бокюз
Хестон Блюменталь
Гордон Рамзі
Джеймі Олівер
Нобу Мацухіса
Скарбничка української кухні

Класифікація риби

Щука фарширована

Морепродукти

Види паніровок

Н\ф із м'яса

Крупи, бобові та макаронні вироби

Здорове харчування

Великі кухарі століття

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.