Електронні конспекти

Хімічний склад продуктів харчування

Т-1 (8) Технологія приготування н/ф із риби
Прийоми приготування рибних н/ф (онлайн-книга)
Опорний конспект з теми "МКО риби та приготування н/ф"МКО морепродуктів (презентація)
Т-2(16) Технологія приготування н\ ф м'яса, птиці, субпродуктівКулінарне розбирання і обвалювання яловичої тушіКулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої тушПрийоми приготування напівфабрикатів з м’ясаСортування і кулінарне використання частин м'яса яловичиниВеликошматкові н/ф з яловичини, баранини та свининиПорційні н/ф з яловичиниПорційні н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини, телятиниПорційні н/ф з м'яса для тушкування:Дрібношматкові напівфабрикати з м'ясаН/ф з січеної натуральної маси з м’ясаРозбирання та заправляння птиціОбробка субпродуктів з птиці (презентація)МКО птиці та приготування н/ф з неї (презентація)                               Котлетна та кнельна маса з птиці. Приготування н/фПриготування н/ф із субродуктівВиди паніровок Т-3 (13) Технологія приготування перших страв
ПрянощіТехнологія приготування пасеровокТехнологія приготування бульйонівТП прозорих бульйонівПравила приготування борщівТехнологія приготування щівТехнологія приготування капусняківТехнологія приготування розсольниківТехнологія приготування солянокСупи з категорії "Різні"Технологія пориготування супів-пюреТехнологія приготування холодних супівТехнологія приготування солодких супів

Т- 4 (10) Технологія приготування соусів
Значення соусів у харчуванні, їх класифікація
Приготування борошняних пасеровок і бульйонів для соусів
Приготування соусів з борошном (білі та червоні)
Соуси без борошна
Солодкі соуси
Т-5 (12) ТП страв з овочів
Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів.
Загальні правила смаження страв з овочів.
Запечені страви із овочів
Страви і гарніри з тушкованих овочів і грибів
Варіанти складних гарнірів і правила їх підбору
Складні форми нарізування овочів (електронна презентація)
Т-6 (6) ТП страв з яєць та сиру
Страви з яєць
Страви з сиру
Страви з яєць (презентація)


Страви з каш
Страви з бобових
Страви з макаронів
Т-8 (18). ТП страв з риби
Страви з вареної риби
Страви з припущеної риби
Загальні правила смаження риби. Страви зі смаженої риби
Тушковані страви з риби
Технологія приготування запечених страв з риби
Страви з фаршированої риби
Страви з січеної натуральної риби і котлетної маси
Страви з нерибних морепродуктів



 

                                                                                                                




















             

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.