Фотогалерея


Презентації страв асоціації шеф-кухарів України.











Асоціація шеф-кухарів України.





























Приготування страв із риби та морепродуктів.













Красивая подача к столу! | Ресторанная еда, Еда, Кулинария


7 цікавих ідей для оформлення страв на свята
                                                                                 Пин на доске ресторанная подача блюд








Фото із конкурсу професійної майстерності:












Лабораторно- практична робота з теми " Приготування солодких страв та напоїв" група № 3 


                                                       Канапе з шинкою

                                                     Бутерброди-башти

            Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 22

             Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 24

    Майстер-клас приготування страв на сковороді Wok (Козлович А. гр. № 52)

         Практичний зріз знань по простих формах нарізки овочів у групі № 3

         Пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар V розряду" (учениця Мороз В. гр. № 52)
                                                 

Пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар V розряду" (учениця Брушківська В. гр. № 52)

 Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 22
 Лабораторно- практична робота у групі № 22" Приготування страв із м'яса, птиці, субпродуктів".


Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.