четвер, 21 жовтня 2021 р.

 20 жовтня 2021 року відбувся відкритий виховний захід до 

Міжнародного дня кухаря та кулінара.



                                           

    Разом із викладачем хімії Шагаєвою І. М. у групі 32, спеціальність 181 Харчові технології були висвітлені такі моменти:

- історія професії Кухар;

- плюси та мінуси професії;

- посадові обов'язки шеф-кухаря та технолога;

- світові знаменитості шеф-кухарі;

- топ відомих шеф-кухарів України; 

- молекулярна кулінарія з погляду хімії;

     Під час заходу здобувачам освіти запропонували гру «Перший мільйон» на платформі LearninApps, який спонукав їх до пізнавальної активності, креативності та відчуття успіху.


Захід закінчився переглядом  відеофільм «Один з робочих днів кухаря професіонала». Учні отримали певний досвід, а головне мотивацію для подальшого кар'єрного росту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...