20 жовтня 2021 року відбувся відкритий виховний захід до
Міжнародного дня кухаря та кулінара.
Разом із викладачем хімії Шагаєвою І. М. у групі 32, спеціальність 181 Харчові технології були висвітлені такі моменти:
- історія професії Кухар;
- плюси та мінуси професії;
- посадові обов'язки шеф-кухаря та технолога;
- світові знаменитості шеф-кухарі;
- топ відомих шеф-кухарів України;
- молекулярна кулінарія з погляду хімії;
Під час заходу здобувачам освіти запропонували гру «Перший мільйон» на платформі LearninApps, який спонукав їх до пізнавальної активності, креативності та відчуття успіху.
Захід закінчився переглядом відеофільм «Один з
робочих днів кухаря професіонала». Учні отримали певний досвід, а головне мотивацію для подальшого кар'єрного росту.
Немає коментарів:
Дописати коментар