четвер, 3 грудня 2020 р.

          Лабораторно- практична робота №7. Професія "Кухар 3 розряду", групи № 3,5.

    Приготування страв із овочів: картопля відварна; картопляне пюре; пюре із моркви, гарбуза; картопля смажена основним способом та у фритюрі; картопля запечена; картопля тушкована; рататуй.

     Здобувачі освіти закріпили теоретині знання, набули практичних вмінь та навичок. Дотримуючись технології приготування страв, вимог БП, згідно технологічно- розрахункових карток виконали завдання, проявляючи фантазію, креативність.









Фото робіт здобувачів освіти.
До виконання завдань підходимо відповідально, МОЛОДЦІ так тримати!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...