понеділок, 7 грудня 2020 р.

   07 грудня 2020 року було проведено лабораторно-практичну роботу: «Приготування прісного тіста та виробів з нього»  в групі № 5 за професією «Кухар; кондитер».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування тіста та виробів з нього;

- організації робочого місця при приготуванні вареників з різними фаршами, чебуреків, хінкалі, равіолі, локшини по-домашньому;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил безпеки  праці.






















 Після закінчення роботи відбулась дегустація страв та обговорення результатів.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...