четвер, 21 лютого 2019 р.

Проведення лабораторно- практичної роботи на тему: "Приготування перших страв", професія Кухар IV розряду.
Мета роботи: закріпити практично теоретичні знання які отримали під час теоретичного навчання. 
Учні групи № 5 були розділені на вісім бригад, кожна з яких отримала завдання приготувати: борщі:  Український, Київський, Чернігівський, Львівський, солянку домашню, розсольник з крупою, капусняк Запоріжський та суп - пюре із грибів.
Здобувачі освіти працювали зі Збірниками рецептур страв та кулінарних виробів при складанні технологічних карток.
Всі успішно виконали поставлені завдання, страви відповідали вимогам до якості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...