З метою розвитку творчих здібностей та визначення професійної
майстерності майбутніх кухарів у нашому закладі освіти було організовано та проведено конкурс професійної майстерності серед учнів другого та третього курсу. Конкурс складався із теоретичного туру де здобувачі освіти виконали тридцять тестових завдань на «Google-формі» та миттєво отримали результати. Практичний тур відбувся у лабораторії № 2, де учні приготували страви із філе птиці зі складним гарніром.
Всі учні поставились до виконання завдань відповідально , проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння, навички, креативність в оформленні готової страви.
Члени журі відзначили високий рівень підготовки учасників до проведення конкурсу, їх глибокі знання та фахову майстерність , творчий потенціал. Всі присутні на конкурсі були приємно вражені кулінарними стравами.
За результатами оцінювання призові місця розподілилися наступним чином:
І місце - Руських Ігор;
ІІ місце - Андорал Андрій та Степаненко Андрій;
ІІІ місце -Павлушко Ілля та Шиш Василь.
Немає коментарів:
Дописати коментар