понеділок, 11 лютого 2019 р.

З метою розвитку творчих здібностей та визначення професійної
майстерності  майбутніх кухарів  у нашому закладі освіти було організовано та проведено конкурс професійної майстерності  серед учнів другого та третього курсу.  Конкурс складався із теоретичного туру де здобувачі освіти виконали тридцять тестових завдань на «Google-формі» та миттєво отримали результати. Практичний тур відбувся у лабораторії № 2, де учні приготували страви із філе птиці зі складним гарніром.

Всі учні   поставились   до виконання завдань відповідально , проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння, навички, креативність в оформленні готової страви. 

Члени журі   відзначили  високий рівень підготовки учасників до проведення конкурсу, їх глибокі знання та фахову майстерність ,  творчий потенціал. Всі присутні на конкурсі  були приємно вражені кулінарними стравами.
















 За результатами оцінювання призові місця розподілилися наступним чином:
І місце - Руських Ігор;
ІІ місце - Андорал Андрій та Степаненко Андрій;
ІІІ місце -Павлушко Ілля та Шиш Василь.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...