середу, 14 листопада 2018 р.

        Після проходження навчальної практики учні групи 50 К виконують пробні кваліфікаційні роботи підтверджуючи кваліфікацію кухаря п'ятого розряду.  Здобувачі освіти складають технологічні картки на авторські страви з особливими рецептами - завчасно, згідно вимог кваліфікаційної характеристики, для полегшення виконання завдань, що  дає  змогу чітко виконувати всі технологічні операції приготування страв.
       Учні продемонстрували свої знання, вміння та навички здобуті що опанували з предметів професійно-теоретичної та практичної підготовки. Працюючи на сучасних підприємствах м. Києва вони набувають практичних вмінь, навичок приготування сучасних страв. А різноманітні спеції чи соус, особливі способи теплової обробки змінюють, доповнюють смак, зроблять страви  насиченими та вишуканими.
        Всю творчість, креативність, фантазію та художній смак кожен учень вклав у свою презентацію готових страв. 






Усі страви були надзвичайно смачними та вишуканими.

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.