Починаючи із 29 жовтня 2018 року протягом двох тижнів серед груп І курсу кухарського спрямування проходить конкурс- залік по простих формах нарізування овочів. Здобувачі освіти демонструють свої уміння та навички, а також теоретичну підготовку по простих формах нарізування для картоплі. моркви та цибулі.
УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ
КОНКУРСУ- ЗАЛІКУ З
ПРОФЕСІЇ «КУХАР»
ПО ПРОСТІЙ ФОРМІ НАРІЗУВАННЯ
ОВОЧІВ
Конкурс проводиться
серед здобувачів освіти І курсу училища з метою виявлення якості теоретичних та
практичних знань, професійних навичок вибраної професії, створення сприятливих
умов для самореалізації талановитої молоді та зміцнення творчих відносин між
групами учнів.
Мета:
·
Створити сприятливі
умови для реалізації творчого потенціалу учнів;
·
Організувати
змістовне поєднання теоретичної та практичної підготовки учнів;
·
Закріпити набуті
навички та прийоми по нарізуванні овочів;
·
Переконати учнів у
правильності вибраної професії і надати їм змогу більш ґрунтовно проявити себе на трудовій ниві;
·
Визначити найкращі
групи та виявити талановитих учнів серед груп профтехциклу.
Завдання:
Прості форми нарізування
овочів.
Вимоги:
Всі учасники конкурсу-заліку працюють в лабораторії, згідно складеного графіку.
Мають окремо оснащене робоче місце інвентарем, інструментами, посудом та
набором овочів,
а саме:
Картопля
– 3 шт
Морква – 2 шт;
Білоголова
капуста -1/4 шт.
Оцінювання конкурсу- заліку:
·
Правильна
організація робочого місця в процесі роботи – 1бал;
·
Акуратність в
процесі роботи – 1 бал;
·
Правильність
техніки нарізування овочів – 4бали;
·
Дотримання прийомів
нарізування овочів – 4 бали;
·
Дотримання правил
охорони праці, безпеки праці, вимог санітарії та особистої гігієни при
виконання завдання – 1 бал;
·
Дотримання часового
графіку, своєчасного виконання роботи – 1 бал.
Час для виконання завдання -30 хв;
Всього за практичне завдання – 12 балів.
Старший майстер в/н
Л. Гончар
Склад журі: Старший майстер
в/н Л. Гончар
Інженер з
ОП
В. Дольна
Голова
МК
Л. Рева
Майстер в/н
М. Соколовська
Майстер
в/н
Л. Петренко
Немає коментарів:
Дописати коментар