суботу, 31 березня 2018 р.

         З 26.03.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» розпочався тиждень спецтехнологій в групах кухарського спрямування за темою «Вегетаріанська кухня».
        На ранковій лінійці здобувачі освіти, а саме групи № 3, 40 розповіли про те, що вегетаріанська кухня об'єднує в собі як традиційно вегетаріанські страви різних кухонь світу, позитивні та негативні моменти вегетаріанства, цікаві факти.  Завершальним моментом цього дня був перегляд відео майстер-класів шеф-кухаря ресторану «Имбирь»Дмитра Захарченка. На відео було продемонстровано приготування таких страв: «Салат весняний», «Юшка овочева» та «бургер овочевий».
        27.03.18 року усі групи кухарського спрямування представили буклети із даної тематики.


           28 та 29 березня 2018 року у лабораторії № 1 відбувся практичний конкурс де учні груп 
№ 2, 3, 4, 7, 8,22, 23 готували вегутаріанські страви, а саме: салат і основну овочеву страву в основі якої є квасоля.



                  Із поставленими завданнями здобувачі освіти справилися дуже добре. Не дивлячись на те, що перелік інгредієнтів був обмеженим срави були досить креативними та дуже смачними.


Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.