середа, 2 лютого 2022 р.

 

02 лютого 2022року відбулося засідання методичної комісії груп громадського харчування, в рамках методичного місячника, на тему: «Від творчого педагога – до творчого учня».  Викладачі спецтехнології: Олена Куба, Людмила Рева  та Марина Веренич поділилися досвідом використання сучасних засобів навчання для розвитку критичного мислення учнів з теми «Риба: обробка, приготування напівфабрикатів».

 Педагоги  представили використання різних платформ та інструментів Google на різних етапах уроку: Online Test Pad, Loom, Learningapps, «На Урок», Google документи, Google презентації, інтерактивна картинка Genial.ly.




Члени  методичної комісії та гості дуже зацікавились представленим матеріалами та взяли активну участь в обговоренні.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...