середа, 19 травня 2021 р.

     19 травня 2021 року відбулась лабораторно- практична робота з теми: "Приготування холодних страв та закусок".

Мета роботи: Закріпити теоретичні знання з:

·         розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

·         організації робочого місця для приготування страв;

·         технологічного процесу під час виготовлення страв;

·         проведення бракеражу готової продукції;

·         дотримання норм санітарії та гігієни під час приготування страв ;

·         дотримання технічних вимог безпеки праці;

·         ощадливе використання продуктів, електроенергії, води;

·        дотримання бюджету часу;

Здобувачі освіти готували такі страви: бутерброди, воловани, салати, вінігрети, овочеві, рибні, м'ясні закуски.


















 Після чого відбулася дегустація страв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...