19 травня 2021 року відбулась лабораторно- практична робота з теми: "Приготування холодних страв та закусок".
Мета роботи:
Закріпити теоретичні знання з:
·
розрахунку сировини для приготування заданої
кількості порцій страви;
·
організації робочого місця для приготування
страв;
·
технологічного процесу під час виготовлення
страв;
·
проведення бракеражу готової продукції;
·
дотримання норм санітарії та гігієни під час
приготування страв ;
·
дотримання технічних вимог безпеки праці;
·
ощадливе використання продуктів,
електроенергії, води;
·
дотримання бюджету
часу;
Здобувачі освіти готували такі страви: бутерброди, воловани, салати, вінігрети, овочеві, рибні, м'ясні закуски.
Немає коментарів:
Дописати коментар