понеділок, 9 грудня 2019 р.

Проведення перевірочної роботи з професії "Кухар V розряду" в групі №32, спеціальність "Виробництво харчової продукції".
Завдання, що виконували здобувачі освіти: "Салат із запеченою куркою та грейпфрутом", "Гарбузові ньокі зі свининою та грибами", "Мідії запечені", "Перепілка фарширована", "Куряче філе фаршироване", "Мусс малиново- вершковий", "Шоколадний трайфл" і багато іншого.

 Учні відмінно впоралися із завданням, отримуючи задоволення від улюбленої справи.


                                


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...