Вітаю вас на моєму сайті для майбутніх кухарів, які намагаються опанувати цю цікаву та потрібну професію. Тут розміщений увесь набір корисних матеріалів: опорні конспекти, презентації, відеоматеріали, тестові завдання для перевірки знань. Вони допоможуть вам у професійній діяльності та покажуть основні технологічні процеси приготування страв.
четвер, 28 лютого 2019 р.
З 25 лютого 2019 року серед груп кухарського спрямування І- ІІІ курсів прходить конкурс професійної майстерності. Метою якого є краще засвоєння теоретичного матеріалу, розвиток різностороннього мислення учнів, підкреслити необхідність та правильність обраної професії. В рамках даного тижня 27 лютого відбувся майстер-клас "Приготування млинців із різних видів борошна". Учні із великим задоволенням спостерігали, долучалися до випікання та формуваня млинців. Напередодні масляного тижня даний захід був дуже актуальним, адже здобувачі освіти набули практичних навичок приготування, не зовсім традиційних млинчиків до яких усі звикли. А головне зрозуміли, що вони можуть бути дієтичними і дуже корисними.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...
-
Підвищення кваліфікації за тренінговою програмою для педагогічних працівників закладів професійної (професійно- технічної) освіти на тему: ...
-
1 березня 2018 року у лабораторії №2 із учнями групи № 3 професія "Кухар;кондитер" відбулася лабораторно-практична робота на тем...
-
26 травня 2023 року у рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у рамках конкурсу "Кращі практики цифровізації освітнього...
Немає коментарів:
Дописати коментар