четвер, 28 лютого 2019 р.

З 25 лютого 2019 року серед груп кухарського спрямування І- ІІІ курсів прходить конкурс професійної  майстерності. Метою якого є краще засвоєння теоретичного матеріалу, розвиток різностороннього мислення учнів, підкреслити необхідність та правильність обраної професії. В рамках даного тижня 27 лютого відбувся майстер-клас "Приготування млинців із різних видів борошна". Учні із великим задоволенням спостерігали, долучалися до випікання та формуваня млинців. Напередодні масляного тижня даний захід був дуже актуальним, адже здобувачі освіти набули практичних навичок приготування, не зовсім традиційних млинчиків до яких усі звикли. А головне зрозуміли, що вони можуть бути дієтичними і дуже корисними.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Навчання було організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Програма містила 7 онлайн-тренінгів пр...