пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Підвищення професійної майстерності. Сьогодні як ніколи в системі ПТО постає нагальна потреба у висококваліфікованих працівниках. Підвищуються вимоги до здобувачів освіти, збоку закладів ресторанного господарства. Тому одним із дуже вдалих напрямків розкриття творчих здібностей наших учнів є проведення майстер - класів. До них залучаються як старші курси, так і випускники закладу освіти. 29. 11. 2018 року відбувся майстер - клас страв китайської кухні, що були вдало представлені учнем групи № 50 К Сиротою В.. Учні першого курсу із захопленням переймали досвід, а потім дегустували страви.

ирпо







кандидат
тоироптир
Обумовлчно обґрунтована та логічно вп

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                    Проведення лабораторно - практичних робіт.