Вітаю вас на моєму сайті для майбутніх кухарів, які намагаються опанувати цю цікаву та потрібну професію. Тут розміщений увесь набір корисних матеріалів: опорні конспекти, презентації, відеоматеріали, тестові завдання для перевірки знань. Вони допоможуть вам у професійній діяльності та покажуть основні технологічні процеси приготування страв.
пʼятницю, 30 листопада 2018 р.
Підвищення професійної майстерності. Сьогодні як ніколи в системі ПТО постає нагальна потреба у висококваліфікованих працівниках. Підвищуються вимоги до здобувачів освіти, збоку закладів ресторанного господарства. Тому одним із дуже вдалих напрямків розкриття творчих здібностей наших учнів є проведення майстер - класів. До них залучаються як старші курси, так і випускники закладу освіти. 29. 11. 2018 року відбувся майстер - клас страв китайської кухні, що були вдало представлені учнем групи № 50 К Сиротою В.. Учні першого курсу із захопленням переймали досвід, а потім дегустували страви.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Проведення лабораторно - практичних робіт.
-
Підвищення кваліфікації за тренінговою програмою для педагогічних працівників закладів професійної (професійно- технічної) освіти на тему: ...
-
1 березня 2018 року у лабораторії №2 із учнями групи № 3 професія "Кухар;кондитер" відбулася лабораторно-практична робота на тем...
-
26 травня 2023 року у рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у рамках конкурсу "Кращі практики цифровізації освітнього...
Немає коментарів:
Дописати коментар