Після проходження навчальної практики учні групи 50 К виконують пробні кваліфікаційні роботи підтверджуючи кваліфікацію кухаря п'ятого розряду. Здобувачі освіти складають технологічні картки на авторські страви з особливими рецептами - завчасно, згідно вимог кваліфікаційної характеристики, для полегшення виконання завдань, що дає змогу чітко виконувати всі технологічні операції приготування страв.
Учні продемонстрували свої знання, вміння та навички здобуті що опанували з предметів професійно-теоретичної та практичної підготовки. Працюючи на сучасних підприємствах м. Києва вони набувають практичних вмінь, навичок приготування сучасних страв. А різноманітні спеції чи соус, особливі способи теплової обробки змінюють, доповнюють смак, зроблять страви насиченими та вишуканими.
Всю творчість, креативність, фантазію та художній смак кожен учень вклав у свою презентацію готових страв.
Усі страви були надзвичайно смачними та вишуканими.
Немає коментарів:
Дописати коментар