Презентації страв асоціації шеф-кухарів України.
Асоціація шеф-кухарів України.
Приготування страв із риби та морепродуктів.
Фото із конкурсу професійної майстерності:
Лабораторно- практична робота з теми " Приготування солодких страв та напоїв" група № 3
Бутерброди-башти
Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 22
Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 24
Майстер-клас приготування страв на сковороді Wok (Козлович А. гр. № 52)
Практичний зріз знань по простих формах нарізки овочів у групі № 3
Пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар V розряду" (учениця Мороз В. гр. № 52)
Пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар V розряду" (учениця Брушківська В. гр. № 52)
Пробно-кваліфікаційна робота з професії "Кухар IV розряду" група № 22
Лабораторно- практична робота у групі № 22" Приготування страв із м'яса, птиці, субпродуктів".
Немає коментарів:
Дописати коментар