1 березня 2018 року у лабораторії №2 із учнями групи № 3 професія "Кухар;кондитер" відбулася лабораторно-практична робота на тему "Приготування холодних страв та закусок". Учні готували салат "Столичний", салат "Овочевий", салат "Цезар", багатошарові бутерброди-башти, бутерброди канапе із сиром та м'ясними гастрономічними продуктами, яйця фаршировані, паштет із печінки, жульєн в еклерах та мусс із птиці у валованах.
Вітаю вас на моєму сайті для майбутніх кухарів, які намагаються опанувати цю цікаву та потрібну професію. Тут розміщений увесь набір корисних матеріалів: опорні конспекти, презентації, відеоматеріали, тестові завдання для перевірки знань. Вони допоможуть вам у професійній діяльності та покажуть основні технологічні процеси приготування страв.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Проведення лабораторно - практичних робіт.
-
Підвищення кваліфікації за тренінговою програмою для педагогічних працівників закладів професійної (професійно- технічної) освіти на тему: ...
-
1 березня 2018 року у лабораторії №2 із учнями групи № 3 професія "Кухар;кондитер" відбулася лабораторно-практична робота на тем...
-
26 травня 2023 року у рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у рамках конкурсу "Кращі практики цифровізації освітнього...
Немає коментарів:
Дописати коментар