З 26.03.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» розпочався тиждень спецтехнологій в групах кухарського спрямування за темою «Вегетаріанська кухня».
На ранковій лінійці здобувачі освіти, а саме групи № 3, 40 розповіли про те, що вегетаріанська кухня об'єднує в собі як традиційно вегетаріанські страви різних кухонь світу, позитивні та негативні моменти вегетаріанства, цікаві факти. Завершальним моментом цього дня був перегляд відео майстер-класів шеф-кухаря ресторану «Имбирь»Дмитра Захарченка. На відео було продемонстровано приготування таких страв: «Салат весняний», «Юшка овочева» та «бургер овочевий».
27.03.18 року усі групи кухарського спрямування представили буклети із даної тематики.
28 та 29 березня 2018 року у лабораторії № 1 відбувся практичний конкурс де учні груп
№ 2, 3, 4, 7, 8,22, 23 готували вегутаріанські страви, а саме: салат і основну овочеву страву в основі якої є квасоля.
Немає коментарів:
Дописати коментар